Притежаването на оръжие в еврейската общност в Калифорния се увеличава, тъй

...
Притежаването на оръжие в еврейската общност в Калифорния се увеличава, тъй
Коментари Харесай

Носещият оръжие равин води натиск за „обучение и овластяване“ на общността, докато войната в Израел бушува: „Готови да се защитим“

Притежаването на оръжие в еврейската общественост в Калифорния се усилва, защото евреите поемат самоотбраната в свои ръце, до момента в който войната в Израел продължава да бушува, съгласно равин, който образова общността за сигурност на оръжията.

„ Мисията на Magen Am е да образова и даде опция на общността да възпира и да реагира на закани за сигурността. Опитваме се да дадем на всеки инструмента, който да бъде овластен да се пази “, сподели основаният в Лос Анджелис равин Йоси Ейлфорт във видео, създадено от NRA, извънредно получено от Fox News Digital.

Eilfort е инструктор от NRA и създател на Magen Am USA, единствената еврейска организация с нестопанска цел, лицензирана на Западния бряг да дава услуги за въоръжена сигурност.

Magen Am, която работи в Лос Анджелис, както и във Финикс, образова доброволци и членове на общността в обширни курсове по сигурност на оръжията, самозащита ръка в ръка, деескалация, вербална тактичност и потребление на междинни оръжия,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР